Ana içeriğe atla

Dünya Çapında Bir Kullanım; Fogging System


  Değişik seralarda uygulama alanı bulan fogging system ile sıcaklık soğutuluyor. Hem konut, hem de ticari seralarda yaygın olarak kullanılan bu sistem sıcaklığı düşürmenin yanında havadaki nemi artırmak için keskin kenar teknolojisi kullanmaktadır. Çeşitli etkinlikler için tasarlanan bu sistemler elverişli koşullar yaratılmasına da yardımcı olmaktadır. Yüksek basınçlı sisleme sistemleri ve düşük basınçlı sistemlerden oluşan bu sistemler sağlam yapıları, kolay montajları ve düşük su tüketimler ile seçenek ediliyor.
 Sera Nemlendirmesi
  Nebatların gelişmesi için nem düzeylerinin sabit olması gereklidir. Buharlaşmalı soğutma hem sıhhatli nebat büyümesi, hem de fide gelişimi için çok gereklidir. Hassas kontroller sayesinde bitki patojenlerinin tehlikelerini ortadan kaldırılması gereklidir. Nem düzeylerinin meblağlı olması ve nebatların gelişmesi için greenhouse humidification sistemi seçenek ediliyor. Nemlendirme sağlayan sistem, ventilasyonu iyileştirme ve düzgün bir soğutma sağlamaktadır. Sıhhatli bir nebat büyümesi ve fide gelişimi için oldukça ehemmiyetli bir sistemdir.
 Dünya Çapında Sis ve Buğulama Sistemleri
  Yüksek basınçlı sis sistemleri, nemlendirme, adyabatik soğutma, endüstriyel soğutma açısından fog system dünya çapında tasarımlar ve imalatlar yapmaktadır. Çiftlikler ve tarımda bu sistemler uzun vakitlerden bu yana kullanılmaktadır. Sis sistemlerinin bazıları çok pahalı, bazıları mikroplara karşı çok savunmasız olabiliyor.
  Özel tarım sis sistemleri ile kolay kurulumlar sağlanmakta ve nozulların tıkanması ve çoklu fonksiyonellik sağlanmaktadır. Bir sistemle, nemlendirilebilir, toz ve kokuları giderilebilir. Ürünleri dağıtabilir ve savunucu yangın savunması ise güvenlik alanında da üst düzey savunma sağlanmaktadır. Temiz bir balans garanti eden high pressure fogging system mikroplara karşı tesirlidir. Özel işlemlerimiz ile memelerin tıkanması da garanti edilir. Bu sistemde kullanılan yüksek basınçlı misting pompaları, ekonomik direk tahrik pompamızdan tamamiyle özelleştirilmiştir. Tüm sis pompaları yüksek kaliteli bileşenler ile üretilmekte ve 25 seneden uzun müddet süresince ispat etmiş bir sicile sahip olmaktadır.
  Tüm standart kasnak ve direk tahrikli bilinen bileşenlerle üretilmektedir. Termal kısa devre savunması içeren tüm sistemler sigorta savunması içeriyor. Avantajlı kullanımları ile mist system özel analiz eder arayanlar için özel gereksinimlere uygun çeşitli uygulamalar sunmaktadır.
 Sis Nozulları
  Sis efektleri için tasarlanan fog nozzle yenilikçi analiz ederdir. Özel efekt tasarımcıları, peyzaj mimarları, çeşme tasarımcıları ve su özellikleri ile profesyoneller için tasarlanan kapsamı geniş seçenekler sunulmaktadır. Aydınlatmayı yakalamak için arka damla, çeşmeye görsel iyileştirme sağlanmaktadır. Özel efekt yaratıp yaratmayacağı ile ilgili ise mükemmel bir siz nozullarına sahiptirler.
  Pimi daha iyi savunan ve yanlış hizalamayı önleyen güçlendirilmiş köprü stil pimi ile tasarlanan sis nozzle köprüsü ideal kullanımlar sunmaktadır. Bunun yanında yüksek performanslar ile kullanabileceğiniz plaka sigortası nozzle, sis tüyü içermekt ve en yüksek çıkış sis memesi olmaktadır. Kuru bir model ise plume sis nozzle, yoğunlaşmanın mevzubahis olduğu uygulamalar için kullanılan kuru ve çok hafif bir sis imalatı bulunuyor. Daha az hacimli ve daha kuru bir modeldir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Su Falı Nedir Ve Nasıl Bakılır?

    Su Falı Nedir Ve Nasıl Bakılır? Astroloji bilimine göre bakılabilcek çok sayıda fal çeşidi vardır. İnsanların gelecekte ne olacağını ve yaşanacakları merak etmesi, falların meydana çıkmasını sağlamıştır. Fal meraklılarının en çok merak ettiği konulardan biri ise,  su falı nedir   sorusudur. Su falı, dünyada bakılan en zor fal türleri arasında yer alır. Bu fala bakmak oldukça zordur. Bu nedenle su falına herkes bakamaz. Bakanlar ise, genellikle bir ayet, hüddam ve esma hadimi yolu ile bakar. Bu fala bakan kişinin kalbinin temiz olması gerektiğine inanılır.    Su Falı Nasıl Bakılır?   En çok ilgi duyulan   astroloji falı   su falıdır. Su falına bakmak için bir derin kaba su koyulur. Suyu fala bakacak kişinin doldurması çok önemlidir. Çok fazla ışık olmayan hatta olabildiğince karanlık bir alanda fala bakmaya başlanır. Fala başlamadan önce istediğiniz bir şey için niyet etmeniz gerekir. Örneğin işe gireceksem suya ay doğsun gibi bir niyet etmeniz gerekir. Daha sonra fala bakan kişinin

İlaç Prospektüs Tercümeleri Nasıl Yapılmalıdır

Söz konusu tıbbi alan olduğu zaman çeviri çok daha önemli noktaya ulaşmaktadır. Özellikle tıbbi terimler ile beraber ilaçların nasıl kullanılacağına dair doğru çeviri hayat kurtarıcıdır. Bilindiği üzere her ilaç içerisinde prospektüs bulunur. İlaçların yan etkilerine ve kullanımı gibi belli başlı bazı bilgileri hastaya detaylı şekilde sunar. Genel olarak tek parça kağıttan oluşan bu kılavuz için, Türkçe üzerinden çeviri büyük öneme sahiptir. Zira mevcut kurallara uyularak tüketilmesi gereken ilaçlar için, tercüme bürosu bu konuda rehber görevi üstlenmektedir.   İlaç Prospektüs Tercümeleri   Çeviri dünyası için en ciddi şekilde ve detaylı olarak ele alınması gereken alanlardan biri olarak tıbbi tercüme gelmektedir. Söz konusu sağlık olduğu için prospektüs üzerindeki yan etkiler ya da kullanım gibi tüm unsurlar hatasız şekilde çevrilmelidir. Bu doğrultuda Kaynak dil ile hedef dil arasında yapılacak olan aktarım, anlam kayması olmadan hatasız şekilde gerçekleşmelidir.   Medikal

Almanca Yeminli Tercüme Nasıl Yapılır?

Hangi dilde olursa olsun tercüme hizmeti profesyonel bir anlayışla aşamalı şekilde gerçekleşir. Deneyimli editörler ve farklı aşamalardaki kalite kontrol işleminin yanı sıra, ekip olarak çalışan birçok uzman süreç içerisinde yer alır. Özellikle dünya çapında hem kurumsal hem de bireysel olarak önemli diller için çeviri çok daha yoğun şekilde gerçekleşmektedir. Bunlar arasında Almanca yeminli tercüme önemli bir yer tutar. Mutlaka profesyonel bir anlayışla konusunda tecrübe sahibi uzman tercüme bürosu bünyesinde destek alınması gerekmektedir. Her bir uzman kendi bölümü adına metin içerisindeki çalışmaları hatasız tamamlar.   Almanca Yeminli Tercüme   Almanca, tercüme bürosu bünyesinde en çok destek verilen ikinci dil olarak öne çıkar. Şüphesiz ilk olarak global dünyada ortak bir dil olarak öne çıkan İngilizce en fazla çevirinin yapıldığı dildir. Ancak bununla beraber Almanca yeminli tercüme hizmeti oldukça yoğun şekilde ele alınıyor. Dünya çapında uluslararası kalite standartlar